Kort om Åge & Sambandet 3570

Åge Aleksandersen er en av få som er forunt å bli en levende legende mens karrieren ruller videre. Nå er han sammen med sitt Sambandet endelig klar for Oslo Spektrum. At dette skjer først i det året han fyller 70 år, får så være. Dette blir uansett en avslutning på turneen 2019 det vil lukte svidd av. Til denne begivenheten har han også invitert med seg en trio damer som alle har formidable karrierer. Danske Hanne Boel og våre egne Ingebjørg Brattland og Mari Boine har alle på hver sin arena satt tydlige spor etter seg.

 

Fra venstre: Mari Boine (Foto Gregor Hohenberg), Ingebjørg Brattland (Foto Isabel Watson), Hanne Boel (Foto Les Kaner)

 

"Åge & Sambandet 3570" er tittelen på 2019-turneen. I tillegg til at Åge er 70 år i 2019, er det nemlig også 35 år siden hans aller største suksess, platen "Levva Livet" ble gitt ut. At låtene fra den platen vil bli sentrale på settlisten, er vel hevet over en hver tvil. Dette sammen med en lang rekke av andre hit-låter som finnes i Åge sin katalog. Det er like mye hevet over en hver tvil at dette vil bli en kveld for minneboka.

 

Åge & Sambandet har spilt over hele landet, stort sett for fulle hus uansett hvor det har vært. Til og med ærverdige Royal Albert Hall i London ble fylt til randen i 2016. Nå er det Oslo Spektrum sin tur. Her skal det settes punktum for det som vil bli en unik Jubileums-turne i 2019. 10 000 Åge-fans vil skape en euforisk stemning denne lørdagen i oktober.

 

Bestillingsskjema

{{ form.errors.get('recaptcha_token') }}

 

Beskrivelse av pakkene

  • Begge pakkene under inneholder det samme bortsatt fra ulike typer hotellrom (dobbeltrom eller enkeltrom). 
  • 2 netter på hotell i Oslo sentrum fra fredag til søndag.
  • Fredag kl 20:00 inviterer vi til Åge-kabarét "Ett tilbakeblikk" - et eksklusivt arrangement kun for KOMENT sine kunder. Dette er altså kvelden før konserten i Oslo Spektrum. Her vil Åge fortelle om livet og karrieren. Samtidig skal han og Gunnar Pedersen spille mange låter for oss. Det blir også bespisning på dette arrangmenetet som foregår på hotellet The Hub.
  • Lørdag kl 19:30 er det konsert i Oslo Spektrum med 10 000 elleville tilskuere. Det inngår selvfølgelig billett til denne konserten i pakkene.

 

 

Pakketilbud - overnatting i dobbeltrom

Pakken vi kan tilby inneholder følgende:

  • 2 netter på hotell (fredag - søndag) i dobbeltrom
  • Åge-kabarét "Ett tilbakeblikk" med Åge og Gunnar på fredag
  • Konsertbillett til Oslo Spektrum på lørdag

Totalpris er kr 4 200,- eks. mva. (kr 5 250,- inkl. mva.) pr reisende.

Depositum 30% utgjør kr 1 260,- eks. mva. (kr 1 575,- inkl. mva.) og faktureres ved mottatt bestilling.

Resterende 70% utgjør kr 2 940,- eks. mva. (kr 3 675,- inkl. mva.) og faktureres i 2019 med forfall i juni.

 

 

 

Pakketilbud - overnatting i enkeltrom

Pakken vi kan tilby inneholder følgende:

  • 2 netter på hotell (fredag - søndag) i enkeltrom
  • Åge-kabarét "Ett tilbakeblikk" med Åge og Gunnar på fredag
  • Konsertbillett til Oslo Spektrum på lørdag

Totalpris er kr 6 200,- eks. mva. (kr 7 750,- inkl. mva.) pr reisende.

Depositum 30% utgjør kr 1 860,- eks. mva. (kr 2 325,- inkl. mva.) og faktureres ved mottatt bestilling.

Resterende 70% utgjør kr 4 340,- eks. mva. (kr 5 425,- inkl. mva.) og faktureres i 2019 med forfall i juni.

 

 

Depositum og betaling

Etter at bestillingen er gjennomført blir pakken(e) reservert i vårt system. Bestiller får tilsendt faktura fra KOMENT AS med depositumsbeløpet (30% av totalbeløpet) med forfall netto pr 15. dager. Resterende faktura (70% av totalbeløpet) faktureres i 2019 med forfall i juni. Pakken(e) er å betakte som kjøpt når siste innbetaling er registert. Depositum refunderes ikke.

På fanen pakketilbud står det spesifisert hva hver pakke koster totalt, hva som er depositum og hva som er resterende beløp.

 

Hoteller

I løpet av 2019 vil alle som har betalt bli kontaktet for å sende inn navnelister på deltakere. Vi trenger navn for å melde inn til hotellene. Vi har flere hoteller sentralt i Oslo sentrum. Fordeling av hotel og hotellrom gjøres i 2019.

 

Priser

Alle priser er oppgitt eks. mva.